Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Türkiye’de gişe rekorları kıran Recep İvedik filminin 6. serisinde yer alan, Konya yerine sporcuların Kenya’ya götürülmesi gibi bir olayın benzeri Rus turistlerin başına geldi.

Madrid mi, Mardin mi? Hep isimleri karıştırılırdı. Bu kez bu isim benzerliği Rusya’daki bir turizm acentesindeki görevlileri şaşırttı. Bir grup turist, İspanya Madrid’e gitmek istedi. Moskova'daki turizm acentesi yetkilileri, Ukrayna savaşı yüzünden Avrupa ülkelerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatması nedeniyle turistler için İstanbul aktarmalı Madrid bileti kesmek istedi. Ama bileti Madrid yerine Mardin'e aldı.

Read more!
HAVADAN MARDİN OVASI'NI GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

THY uçağıyla İstanbul Havaalanı'na ulaşan turistler bir süre bekledikten sonra aktarma yapacakları uçağa bindi. Yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından Mardin semalarına ulaşan uçak inişe geçtiğinde turistler şaşkına döndü. Uçak indiğinde turistler önce hosteslerle, ardından da terminal binasında havalimanı yetkilileriyle tartıştı. Yapılan araştırmada acentenin biletleri İstanbul-Madrid yerine yanlışlıkla İstanbul-Mardin olarak aldığı ortaya çıktı. Sonraki gün için THY İstanbul aktarmalı Madrid uçağına yer ayıran turistler geceyi Mardin’de geçirdi ve ertesi gün Madrid'e yola çıktı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ