Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madonna'nın köpek taklidi tepki çekti: Tarzını mahvettiğini görmek üzücü! - Magazin haberleri
        • 1

          Son dönemde 'tuhaf' olarak algılanan sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırtan ABD'li pop yıldızı Madonna, köpek taklidi yaptığı son videosuyla gündeme geldi.

        • 2

          Söz konusu görüntülerde, 64 yaşındaki şarkıcının evcil hayvanının mama kabından su içtiği görüldü.

        • 3

          "ÇIĞLIK ATAN ÇARESİZLİK"

          Ancak ABD'li pop yıldızının paylaşımlarına bazı sosyal medya kullanıcıları "Bunların hepsi genç kalmak için çığlık atan çaresizlik. Herhangi birimizin Madonna'dan bekleyeceği son şey" ve "Bunların hepsi genç kalmak için çığlık atan çaresizlik. Herhangi birimizin Madonna'dan bekleyeceği son şey" şeklinde yorumlarda bulundu.

        • 4

          "YARATICILIĞIN TÜKENDİYSE BIRAK GİTSİN"

          Bir takipçisi de "40 yıllık sanatçı olduktan sonra, görsel sanat biçimi bir köpek kasesini yalamak oldu" derken, bir başka sosyal medya kullanıcısı da "Yaratıcılığın tükendiyse bırak gitsin. Senden bir ömür boyu en iyisini görmeye alışmış olan hayranların için bunu mahvetme" ifadesini kullandı.

        • 5

          PHOTOSHOP SKANDALIYLA GÜNDEMDEYDİ

          Madonna, mart ayında photoshop skandalıyla gündeme gelmişti. 2015’te Rebel Heart albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edilmişti.

        • 6

          Sosyal medya platformu TikTok’ta kendi fotoğrafını paylaştığı ve iddiasını gündeme getirdiği videosu viral olan Goldie, Madonna’nın 2015’teki fotoğrafının hala resmi Instagram hesabında bulunduğunu söylemiş, Madonna’nın ekibine Instagram üzerinden iki kez ulaşmaya çalıştığını ancak yanıt alamadığını belirtmişti. Goldie, fotoğrafın asıl sahibinin kendisi olmasından gurur duyduğunu da söylemişti.

          Fotoğraflar: Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa