Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim LGS 3. nakil ne zaman, hangi gün yapılacak 2022? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman belli olacak? LGS nakilleri ne zaman bitiyor? LGS nakil sonuç sorgulama ekranı
        • 1

          Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 3. nakil dönemi de şimdiden gündem olmuş durumda. LGS 2. nakil sonuçlarının ardından henüz yerleşemeyen öğrenciler için merak edilen bilgileri bir araya getirdik. Peki, 3. LGS nakil ne zaman yapılacak ve sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

        • 2

          LGS 3.NAKİL NE ZAMAN?

          LGS 2.nakil sonuçları bugün erişime açıldı. LGS 2.nakil sonuçların yerleşemeyen öğrenciler için Bakan Özer açıklama yaptı.

        • 3

          Bakan Özer, iki nakil sürecinde de hiçbir okula giremeyen öğrencilerin, yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirileceğini söyledi.

        • 4

          LGS NAKİL SÜRECİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

          Bakan Özer, bu öğrencilerin başvurularının komisyonlarca 9-17 Ağustos'ta alınacağını ve 19 Ağustos'ta yerleştirme sürecinin tamamlanacağını kaydederek,

        • 5

          "Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; öğrenci ve velilerimiz bu konuda müsterih olsunlar. 19 Ağustos tarihi itibarıyla tüm öğrencilerimiz liselere yerleşmiş olacaklar." diye konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa