Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Kütahya Hastanesi arasından protokol imzalandı. Protokol kapsamında Cemiyet üyeleri, Özel Kütahya Hastanesi'nden indirimli olarak faydalanacak.

        Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Kütahya’da geçtiğimiz ay faaliyete geçen ve son teknolojiyle donatılan Özel Kütahya Hastanesi ile bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve aileleri hastane tarafından sunulan hizmetlerden indirimli olarak yararlanacak.

        Hastane binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Selçuk Coşkun, basın mensuplarının halkı bilgilendirme açısından önemli bir görev üstlendiklerini söyledi. Basının her demokratik ülkede olduğu gibi Türkiye’de de dördüncü güç olduğuna vurgu yapan Coşkun, hastane yönetimi olarak kendilerinin de basın mensuplarına bir kolaylık sağlamak istediklerini ifade etti. Hastane hakkında da bilgiler veren Genel Müdür Coşkun, Kütahya halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için alanında uzman doktorlarla hizmet verdiklerini, fiyatlarında revize edildiğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa