Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, sulama göleti etrafındaki mesire ve piknik alanları belediye ekipleri tarafından temizledi.

        Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, " Yaz mevsiminin gelmesiyle özellikle hafta sonları ilçemizin sulama göleti etrafındaki mesire ve piknik alanları insan akınına uğruyor. Doğal güzelliğiyle eşsiz bir ortam sunan Pazarlar sulama göleti, piknikçilerin dikkatsizliği sonucu göze hoş görünmeyen bir hal alırken, adeta çöp yığınlarının oluştuğu bir bölge haline gelmişti. Vatandaşlarımızın mağduriyetini ve doğanın olumsuz etkilenmesini önlemek için Zabıta Amirlinin organizasyonuyla başlatılan temizlik çalışmalarında sona gelindi" dedi.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdoğan, “İlçemizin meşhur piknik alanının çöp yığını bir yere dönüşmesi bizleri gerçekten üzmüştür.Kısa sürede bu hale gelen piknik yerimizi temizleme çalışmaları sonrasında tekrar eski haline döndürdük. Vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda vakit geçirmeleri için elimizden geldiği kadar çevremizi temiz tutalım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa