Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuaförüm Sensin kim elendi? 10 Temmuz 2020 Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

        Kuaförüm Sensin, tüm makyaj ve saç trendleri ile ekranlara yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Her hafta 4 kuaförün 4 yeni modele yaptığı saç ve makyaj yarışıyor. Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan verdiği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Günün birincileri, Cuma günü haftanın birincisini ve elenen takımını belirliyor. Kazanan takım 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. En az puanı alan ekip de Kuaförüm Sensin'den eleniyor. İşte Kuaförüm Sensin son bölümde yaşananlar...

        KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

        Kuaförüm Sensin'de bugün yapılan son saç ve makyajın ardından günün puanları açıklandı. Ardından da haftanın en az puanını alan takımı yarışmaya veda etti. Kuaförüm Sensin'de elenen takım ALİ - ECE - ALMİNA oldu.

        REKLAM

        KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU?

        Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Ali Ekim, makyöz Ece Bingöl, model Almila Kuruoğlu'ndan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Makaroğlu’ndan oluşan dördüncü takım görümce saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oldu. Kuaförüm Sensin'de haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi TAYFUN - SERAP - ŞULE oldu.

        PUAN DURUMU

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa