Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Beyşehir ilçesinde mayıs ayının son günlerinde gelen yağışlar çiftçinin yüzünü güldürürken, ekili alanlarda bitkilerin gelişimi inceleniyor.

        Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ziraat mühendisleri hububat ekili alanlarda teknik kontroller gerçekleştirdi.

        Ürünlere yönelik incelemelerde hastalık, zararlı ve bitki gelişim kontrolleri yapılırken, çiftçilerle yapılan görüşmelerde de çeşitli bilgilendirilmelerde bulunuldu.

        Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, sahada yürütülen çalışmalarda tespit edilen sorunlara ilişkin olarak üreticilere teknik destek sağlandığı belirtilerek, "Çiftçilerimize üretim alanlarında karşılaşabileceği olası sorunlarda İlçe Müdürlüğümüzdeki ilgili birimlere başvurabileceklerini hatırlatmak isteriz." denildi.

        Açıklamada ayrıca, saha çalışmaları kapsamında müdürlüğe bağlı teknik personelin ceviz yetiştiriciliği yapılan bahçelerde de çeşitli incelemelerde bulundukları kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa