Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Halkbank konutta kredi faizlerini yüzde 0.98 olarak belirledi - İş-Yaşam Haberleri

        Halkbank, aylık yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut kredisi kullandıracağını açıkladı.

        Bankadan yapılan açıklamaya göre,Halkbank’ın aktif olarak kredili çalışmakta olduğu firmalarla iş birliği içinde sunduğu konut kredisi kapsamında, aylık yüzde 1.78 olarak belirlenen faiz oranlarında konut kredisi kullanıcılarının yüzde 0.98’i aşan faiz maliyetlerini anlaşmalı firmalar üstlenecek.

        Halkbankkonut kredisini yüzde 0.98’e kadar indirerek hem konut üreticisi firmaların taleplerine hem de banka müşterilerinin konut ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Bankanın konut kredisi faizlerinde sağladığı yeni oranların,Halkbankile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı henüz devam etmekte olan konutların satışını kapsayacağı bildirildi.

        STOKLARIN ERİTİLMESİ HEDEFLENİYOR

        Konut sahibi olmak isteyen herkesin uygun şartlarla finansmana erişimini amaçlayan düzenleme ile, firmaların konut stokunun eritilmesi hedefleniyor.

        Kullandırılan konut kredilerinin bir kısmının, söz konusu firmalarınHalkbank’taki kredilerinin geri ödenmesinde kullanılacağı ve, firmaların üzerindeki mali yükü hafifleterekHalkbanktarafından kullandırılan kredilerin akışkanlığına da olumlu bir katkı sağlayacağı bildirildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa