Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kızım 8. son bölüm: Demir ile Candan'ı yıkan gerçek! Kızım 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Kızım 9. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Kızım'ın bu akşam ekranlara gelen bölümünde, Öykü için çocuk esirgemeyurdundan geldiler ve Öykü'ye gelmek isteyip istemediği soruldu. Öykü ise "Fark etmez, ben size haber veririm" dedi. Demir, Öykü'nün bu cevabına sinirlendi. Öykü'nün sakladığı gerçekler ortaya çıktı. Demir ile Candan, Öykü'nün hastalığını öğrendi ve her ikisi de yıkıldı. Kızım 8. son bölüm ve 9. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        KIZIM 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Kızım 9. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak konusuoldu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kızım 9. yeni bölüm fragmanına dair detayları haberimizdenulaşabilirsiniz.

        REKLAM

        KIZIM 8. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Doktorla görüştükten sonra birdenbire ortadan kaybolan Öykü Demir'e büyük bir korku yaşatır. Demir’in Öykü’yü arama çalışmaları sonuç verecek midir?

        Sosyal hizmetlerin ani denetleme talebi karşısında hazırlıksız yakalanan Demir, bir kez daha karşı karşıya kaldığı Öykü'yü kaybetme olasılığı karşısında büyük bir sınav verir.

        Demir'i arayan Doktor İhsan sonunda Öykü’nün hastalığını babasına söyleyecek midir yoksa Öykü’nün ondan istediği gibi bu sırrı saklayacak mıdır?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa