Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Memur-Sen İl Temsilcisi Yasin Pekuz ve yönetimiyle bir araya geldi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Başkan Saygılı, Kırıkkale'yi sanayi kentine çevirmeye çalıştıklarını belirtti.

        Kentte çok sayıda kamu çalışanı bulunduğunu aktaran Saygılı, "Dolayısıyla bugün hem bir ziyaret gerçekleştirdik hem de Kırıkkale'yi hep beraber yöneteceğimiz için kamu görevlilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sivil toplum örgütlerimizi ve birçok kesimi dinleyip, taleplerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkale'mizin birçok problemini birlikte çözdük, bilinen problemleri de yine biz çözeriz." ifadesini kullandı.

        Memur-Sen Şube Başkanı Pekuz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa