Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kilis’ten hayırlı olsun ziyaretlerine heyetler halinde gelenler ile bir araya geliyor.

        Milletvekili Dülger’i TBMM’ndeki makamında Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, İl Genel Meclis Üyeleri Şıhmehmet Yalçın ve Mehmet Gültekin, AK Parti Musabeyli İlçe Başkanı Yasin Gülali, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ve Başkan Yardımcıları Hüseyin Kopan ve Abdullah Şekeroğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Harun Reşit Badem, Mehmet Adnan Parlak, Ahmet Murat Toprak ve Erkan Hatabay, Kilis Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Cengiz Korkmaz, İşadamı Ali Canarslan, Doğançay Köyü Muhtarı Adem Kestane , Gökmusa köyünden Mustafa Turgut ve Ürünlü köyünden İsmail Çalıkoğlu ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa