Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'de akşam üzeri katıldığı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'ndan dönerken trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, "Bir sıkıntımız yok çok şükür, Cenabı Allah bizi korudu" dedi.

        Akşam saatlerinde Kayseri Felahiye karayolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonrası yaralanan Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun'un tedavisi kaldırıldığı hastanede devam ediyor. İHA muhabirine konuşan ve havanın yağışlı olmasından dolayı aracın kontrolden çıkarak birkaç takla attıklarını ifade eden Coşkun; "Bugün Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantımız vardı. Saat 16:30 civarlarında toplantımız bitti, ilçemize dönüyorduk. Felahiye'de yakın bir mesafede hava yağışlı olduğu için araba kontrolden çıktı, hakimiyeti kaybettik, arabayı kaydırdık. Birkaç takla attık ama Allah'a şükürler olsun bir sıkıntımız yok, Rabbime şükürler olsun iyiyiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa