Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeniköy Mahallesi'nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin vatandaşların büyük bir ihtiyacını karşılayacağını bildirdi.

        Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye değer katan hizmet ve yatırımlara bir yenisini daha ekleyeceklerini belirtti.

        İlçeyi nitelikli hizmetlerle donattıklarını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "'Önce sağlık' temasıyla ilçemize 5 yılda 15 aile sağlığı merkezi kazandırmayı başardık. Butik tarzda hayata geçen aile sağlığı merkezlerimiz ile vatandaşlarımız kendi mahallelerinde, ulaşım sıkıntısı yaşamadan, hızlı bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanabilmektedir. Bu kapsamda Melikgazi Belediyemiz ve hayırseverimizin işbirliği ile Yeniköy Mahallesi'nde hizmet verecek Melikgazi Belediyesi Hatice-Azmi Nalbantoğlu Aile Sağlığı Merkezimizi hayata geçiriyoruz. Aile sağlığı merkezimiz 4 hekim kapasiteli ve 2 eczaneye sahip. İçerisinde muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izlem, gebe takip odası, seminer, eğitim odası, laboratuvar yer alan sağlık merkezimiz zemin ve birinci kattan oluşuyor. 9 Temmuz'da Yeniköy Mahallesi Lefke Caddesi'nde saat 16.00'da gerçekleştireceğimiz resmi açılış törenimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa