Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 6-9 Haziran 2024 tarihlerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek ÇEVREFEST etkinliğinde Talas Belediyesinin de yerini alacağını bildirdi.

        Yalçın yazılı açıklamasında, Başkent Millet Bahçesi'nde "Hepimizin bir dünyası var" temasıyla düzenlenecek festivalde Talas Belediyesinin sıfır atık uygulamaları, inovasyon merkezi, karbon yutak alanları, atık plastikten asfalt üretimi, Pati Evi Doğal Yaşam Alanı ve Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı gibi çalışmalarla yer alacağını kaydetti.

        Özellikle sıfır atık konusuna ayrı önem verdiklerini aktaran Yalçın, "Önce insan, önce çevre diyerek hizmet üretiyoruz. Sıfır atık, ağaçlandırma, patiler için doğal yaşam alanları, liselerarası çevre bilgi yarışması, karbon yutak alanları vs. gibi birçok alanda önemli çalışmalara imza attık. Bununla birlikte Sıfır Atık konusunda Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan'dan ödül almış bir belediyeyiz. Bütün bunları Ankara’daki çevre festivalinde sergileyerek ülke çapında duyulmasını ve yaygınlaşmasını sağlayacağız. Aynı zamanda da diğer örnek uygulamaları yakından görme imkanı bulacağız. Tüm çevre dostlarını Ankara’daki ÇEVREFEST'e davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa