Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Hacılar ilçesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu çalışmaları devam ediyor.

        Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yazılı açıklamasında, ilçe genelinde belediye ve diğer kurumlarca yürütülen çalışmaların birçok noktada devam ettiğini bildirdi.

        ​​​​​​​Bu kapsamda, Karpuzsekisi Mahallesi Gelbula mevkisinde KASKİ tarafından yapılan çalışmayla içme suyu sorununun giderileceğini belirten Özdoğan, "Burada yaklaşık 13 hanemizin içme suyu ile ilgili talepleri vardı. Bu talepler KASKİ tarafından yılın başından itibaren değerlendirilmişti. Şu an itibarıyla KASKİ incelemelerini tamamladı ve bu yaz itibarıyla içme suyu ihtiyacı olan hanelerimizin bu ihtiyaçları karşılanmış olacak." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa