Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ulusal Bisiklet Yarışması düzenlendi.

        Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen organizasyon, büyük kadınlar, genç kızlar, master erkekler 35, master erkekler 40 ve master erkekler 50 kategorilerinde gerçekleştirildi.

        Startını Vali Yaşar Karadeniz'in verdiği yarış, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nden başladı. 50 kilometrelik parkurda gerçekleşen organizasyon, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

        Beş kategoride 27 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda dereceye girenlere, Vali Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz tarafından ödülleri verildi.

        Master erkekler 35 kategorisinde birinci olan Okan Türk, organizasyona Bolu'dan katıldığını söyledi. Elde ettiği sonuçtan dolayı mutlu olduğunu belirten Okan Türk, "Geçen yıl ikinci olmuştum. Bildiğim, sevdiğim bir parkur. Seneye yine gelmeyi düşünüyorum." dedi.

        Büyük kadınlar kategorisinde birinci olan Arzu Sağnak ise yarışlara İstanbul'dan katıldığını kaydederek, "Çok yorulmadan parkuru bitirdik. Güzel bir yarıştı." diye konuştu.

        Organizasyona katılan en yaşlı sporcu Yaşar Kabukoğlu, 58 yaşında olduğunu aktararak, "Yarışların 15 Temmuz'un anısına düzenlenmesi çok güzel. Gençlerle yarışmak hiç iyi değil. Gençler çok hızlı. Biz artık yaşlandık." ifadelerini kullandı.

        Yarışlarda alınan sonuçlar şöyle:

        Büyük kadınlar:

        1- Arzu Sağnak

        2- Özge Seçkin

        3- Elif Ömerbeyoğlu

        Genç kızlar:

        1- Ezgi Bayram

        2- Mehlika Elmalı

        3- İrem Özdemir

        Master erkekler 35

        1- Okan Türk

        2- Alpakurt Zaf Pala

        3- Volkan Arslan

        Master erkekler 40:

        1- Hüseyin Vardal

        2- Volkan Kurdoğlu

        3- Murat Kuntay Açan

        Master erkekler 50:

        1- İsmail İltir

        2- Murat İşcimen

        3- Mustafa Taşyıldız

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa