Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Kars'ın tarihine en iyi şekilde sahip çıkacağız." dedi.

        Hatimoğulları, Kars'ta partisinin il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, partililerin adaylarına sahip çıkması gerektiğini belirterek, çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

        Projelerini anlatan Hatimoğulları, "Belediye ekibimiz öyle mükemmel bir çalışma yaratacak ki buranın ekonomisinin kalkınması için yatırımların yapılması sağlanacak, kooperatifleşme sistemini en güçlü şekilde yerine getirecekler. Hiçbir mahallemizde kültür sanat merkezi, gençlik merkezi, kadın merkezleri ve taziye evleri eksik kalmayacak. Kars turizm kentidir ama tanıtımı yapılmamıştı. Kars'ın tanıtımını bir kültür turizmine açacak şekilde yaparsak inanın şehirdeki esnafın geliri 2-3'e katlayacaktır." diye konuştu.

        Partisinde bütün farklı hakların ve inançların bir arada siyaset yaptığını anlatan Hatimoğulları, "Sizlere söz veriyorum, bizler belediyecilik anlayışımızla kendimize de kentimize de sahip çıkacağız. Kars'ın tarihine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Bizler belediyelerimizi geri alacağız, halkımızla birlikte belediyemize dört elle, sımsıkı sarılacağız." dedi.

        Hatimoğulları ve beraberindekiler, daha sonra patisinin seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa