Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Karbonat faydalı mı? Karbonatın zararı var mı? | Sağlık Haberleri
        • 21

          ÖZGÜVENLE GÜLÜMSERLER

          “Diş hekiminde beyazlatma işlemi yaptırmak isteyen hastaların en çok sorduğu soru; bu işlemin dişlere zarar verip vermeyeceği oluyor” diyen Diş Hekimi Pertev Kökdemir, “Diş hekimlerinin kliniklerinde kullandıkları maddelerin kaliteli ve bozulmamış olması çok önemlidir” diyerek uyarıyor:

        • 22

          “İyi bir diş beyazlatıcı madde ile yapılan diş beyazlatma işlemi hem dişlere zarar vermez, hem de oldukça iyi sonuçlar vererek hastalarımızın yüksek bir özgüvenle gülümsemelerini sağlar.”

        • 23

          DİŞ ALABİLECEĞİ EN DOĞAL RENGİ ALIR

          Kaliteli bir beyazlatıcı madde markasının yaptığı araştırmada, ortodontik tedavi amacıyla çekilecek olan sağlam bir dişe 6 ay boyunca her gün diş beyazlatma maddesi uygulanmış ve 6 ay sonunda bu diş çekilerek mikroskop altında incelenmiş.

        • 24

          Yapılan incelemede, dişin beyazlatma maddesi sebebiyle hiçbir bozulmaya uğramadığı gözlemlenmiştir. Tabii ki diş hekimlerinin bu beyazlatıcı maddeleri sadece 1 veya 2 seans uygulamaları yeterlidir. Bu uygulamalar sonucunda diş alabileceği en doğal beyaz rengi alır.

        • 25

          SONUÇLAR YÜZ GÜLDÜRÜCÜ

          Hastalarımızın en çok sorduğu ikinci soru ise, “Beyazlatma işlemi sonucunda dişlerin porselen tabak gibi açık ve hoş olmayan bir renge sahip olup olmayacağı” diyen Diş Hekimi Pertev Kökdemir, “Beyazlatma işlemi ile yapay bir beyazlık elde etmek mümkün değil. Yapılan beyazlatma işlemi ile dişlerimiz kendi doğal beyazlığına kavuşur ve bu beyazlık her bir kişi için farklıdır. Bu nedenle de sonuçlar oldukça yüz güldürücü” diyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa