Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Önsen Mahallesi'nde Baykar tarafından yaptırılan deprem konutları ile yeni inşa edilecek şehir hastanesi alanında incelemelerde bulundu.

        Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ile Baykar Toki konutlarını ardından ise Kahramanmaraş Şehir Hastanesi proje alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Başkan Güngör, incelemelerin ardından, 11 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Kahramanmaraş'ta kamu kurumları, belediyeler ve sivil toplum örgütlerinin katkılarıyla yaraları sarmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

        Deprem sonrası Önsen Mahallesi'nde Baykar tarafından temeli atılan 303 konutta sürecin hızla ilerlediğini anlatan Güngör, bölgeye yeni yapılacak olan 1000 yataklı şehir hastanesi alanında da incelemelerde bulunduklarını belirterek, "Çalışmalardaki son duruma ilişkin bilgiler aldık. Hamdolsun hem deprem konutlarında hem de şehir hastanesinde süreçler hızla ilerliyor. İnşallah deprem konutlarımız ve şehir hastanemiz kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa