Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de ilk 4 maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi alan Altınordu'da futbolcular, ilk galibiyetlerini pazar günü oynanacak Göztepe derbisinde almak istediklerini söyledi. Derbiyi kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini söyleyen kaleci Ali Emre, "İlk hedefimiz futbolun doğrularını yapmaya devam edip, kendi oyun planımıza ve stratejimize sadık kalıp bir an önce galibiyet ile tanışmak. Bunun için çok çalışıyoruz. Göztepe deplasmanında 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Oyun planı yüksek bir maç bizi bekliyor. Biz de sahadan galibiyetle ayrılmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

        Genç kanat oyuncusu Emircan, sezon başından beri çok çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını almak istediklerini söyleyerek, "Göztepe maçı bizim için çok zor geçecek. Artık galibiyetle tanışıp milli araya rahat girmek, küme düşme hattından çıkarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi. Trabzonspor'dan kiralanan kanat forvet Safa ise Göztepe deplasmanında 3 puanla için mücadele edeceklerini belirterek, "Oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz. Tüm takım özveri ile çalışıyoruz. Bu maçı kazanıp milli araya moralli girme hedefindeyiz. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz" yorumu yaptı.

         DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-15 11:43:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa