Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)İZMİR'in 9 farklı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 13 kilo 900 gram kubar esrar, 15 gram metamfetamin, 60 sentetik hap ve 651 kök kenevir ele geçirildi.

        İzmir İl Jandarma Komutanlığı Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlıklarından ekipler, 18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bayındır, Beydağ, Çeşme, Karabağlar, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde uyuşturucu operasyonları düzenledi. Operasyonlarda 13 kilo 900 gram kubar esrar, 15 gram metamfetamin, 60 sentetik hap, 651 kök kenevir bitkisi ile 16 uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 26 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir Tolga TAHÇI

        2022-08-09 14:43:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa