Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, kasım ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirilirken, toplantıda, yabancı turistlerin Aliağa'ya da gelebilmesi için MidilliAliağa arasında feribot seferi için girişimlerde bulunulacağı bildirildi.

        Kısa bir süre önce kurulan IMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, kasım ayı olağan meclis toplantısını Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yaptı. Yönetim kurulunun sunumu ile başlayan toplantı, yolcu gemilerinin sorunlarının görüşülmesiyle devam etti.

        "Midilli’yi Aliağa’ya taşımak istiyoruz"

        Yabancı turistlerin ilçeye gelebilmesi için MidilliAliağa arasında sefer girişimlerini başlatacaklarını ifade eden Vima Denizcilik Yetkilisi Ali Jale, "Ayvalık’ta gerçekleştirdiğimiz bu taşımacılığı Aliağa’da da gerçekleştirerek, Midilli’yi Aliağa’ya taşımak istiyoruz. Bu itibarla bahar aylarında sefer girişimlerimiz olacak" şeklinde konuştu.

        İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek de, liman kenti Aliağa’ya 4 bin 830 gemi geldiğini, elleçlemenin bu yıl 81 tona ulaştığını; 20172018 verilerine göre, Aliağa’ya gelen gemi sayısı düşmesine rağmen gemi kapasitesinde ise artış görüldüğünü belirtti. Şimşek, bu artışlarda SOCAR ve TÜPRAŞ’ın da yatırımlarının etkili olduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa