Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP İzmir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

        CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Kültürpark İzmir Sanat önündeki alanda düzenlenen programda, yerel seçimde elde ettikleri başarının ülkenin normalleşmesine katkı sağladığını söyledi.

        Türkiye'nin umutlanma tablolarına engel olmak isteyenlerin bulunduğunu savunan Aslanoğlu, "İktidara yürürken bizi bundan alıkoyabilecek tek şey, bizim birbirimize düşmemiz, birbirimizi kırmamızdır. Büyük bir aileyiz, birbirimizi yücelttiğimiz sürece iktidara yürüyoruz." dedi.

        Aslanoğlu'nun konuşmasından sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketler İzenerji ve İzdoğa'da işten çıkarılan bir grup, Aslanoğlu'na tepki göstererek "Biz üvey evlat mıyız?" diye seslendi.

        Grup "İşimizi geri istiyoruz", "İşçiyiz, haklıyız, hakkımızı geri alacağız" sloganları attı.

        Bu sırada konuşma yapmak için kürsüye çıkan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, sloganların devam etmesi üzerine "Protesto hakkını kullanan arkadaşlarımızı doğru zamanda doğru yerde kullanmaya davet ediyorum. Burası CHP'nin bayramlaşma töreni. Protesto hakkınıza saygı duyuyoruz. Siz de bizim bayramlaşma hakkımıza saygı duyarsanız bittikten sonra protestoyu yaparsanız daha faydalı olur." dedi.

        Polat, konuşmasında partisinin gücünü örgütünden ve tarihinden aldığını belirtti.

        Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı. İşten çıkarılan grubun sloganları bu sırada da devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa