Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'a Göztepe forması hediye etti.

        AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan açıklamada, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlenen "31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" sırasında gerçekleştirilen Gençlik Kolları MKYK toplantısına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın da katıldığı belirtildi.

        Doğalgaz ve petrol arama ve üretiminde son durum, nükleer enerji yatırımları ile Aile ve Gençlik Fonu'nun ele alındığı toplantıda Eyyüp Kadir İnan'ın, Bakan Bayraktar'a üzerinde ismi yazan 35 numaralı Göztepe formasını hediye ettiği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa