Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan Doğulu'dan özür dilemeli parti! Doğulu, 50'nci yaş günü partisinde komşularına mektup gönderdi- Güncel magazin haberleri
        • 1

          Kenan Doğulu, 50'nci yaş günü için oturduğu sitenin bahçesinde bir parti verdi.

        • 2

          Kenan Doğulu, partiden önce komşularına bir mektup göndererek oluşabilecek gürültüden dolayı özür diledi; "Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50'nci yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

        • 3

          Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ ile Selçuk Yöntem'in de katıldığı partide; Beren Saat, Kenan Doğulu için gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırdı.
          Partide şarkılarını söyleyen Kenan Doğulu'ya eşi ve konukları eşlik etti.

        • 4

          Kenan Doğulu ile Beren Saat'in dansı davetlileri coşturdu.

        • 5

          Kıvanç Tatlıtuğ'un da şarkı söylemesi, partiye renk kattı.
          Kenan Doğulu', Yılmaz Erdoğan'ı sahneye; "Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin" sözleriyle davet etti. Erdoğan, bu soruya; "Sevmenin zararı yok" şeklinde cevap verdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa