Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Burak Sergen ile Gizem Şağban evlendi - Güncel Magazin Haberleri

        Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Burak Sergen, kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile evlendi. Çiftin düğünü, Sarıyer'de bulunan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleştirildi.

        Geçtiğimiz ocak ayında Nihan Ünsal ile olaylı bir şekilde boşanan Burak Sergen, Gizem Şağban ile evlenerek 4'üncü kez nikâh masasına oturdu.

        Burak Sergen'in düğündeki bir açıklaması kafaları karıştırdı. "Çok güzel bir üç sene geçirdik. Daha sonrasında bunu taçlandırmaya karar verdik. Arkadaşlığımız aşka döndü. Bu gece de bunu taçlandırıyoruz çok mutluyuz. Çok cici bir arkadaşım, sevgili karım oldu" şeklindeki açıklaması Sergen'in Nihan Ünsal ile evli olduğu dönemde Gizem Şağban ile yasak aşk yaşadığı şeklinde yorumlandı.

        REKLAM

        Balayında öncelikle yurt dışı seyahatleri ardından da yurt içi seyahatleri olacağını belirten çiftin nikâh şahitliğini; Fatih Aksoy, Cenk Soner, Tamer Yelkovan ve Asuman Dabak üstlendi.

        Burak Sergen, 1991–1992 arasında; şarkıcı Pamela Spence, 1999 – 2018 arasında; Işıl Sergen, 2021 – 2024 arasında da Nihan Ünsal ile evlilik yaşamıştı.

        Gizem Şağban, evlendikten sonra sosyal medya hesabının profilinde de soyadını 'Sergen' olarak değiştirdi.

        Burak Sergen, bu sabah sosyal medya hesabından ise şu ifadelere yer verdi; Dün gece hayatımı birleştirdiğim sen GİZEM! Seni herkesten koruyacağım. Tertemiz duygularımla sonsuza kadar seveceğim. Elimden ne gelirse yapacağım, seni kem gözlerden kıskanç duygulardan uzak tutacağım. Bende saklı duygularla, aşkımla saracağım. ÇÜNKÜ sen, yapmadıklarım da yazmadıklarımda saklısın. Hoş geldin hayatıma.

        Boşandıktan 5 ay sonra evlilik kararı
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa