Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dikili'de bağımsız belediye başkan adayı olan Kemal Doyuran, adaylığının İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldüğünü, Yüksek Seçim Kurulu'na başvuracağını açıkladı.

        Doyuran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti.

        Yoluna devam edeceğini belirten Doyuran, "CHP İlçe Başkanı önce İlçe Seçim Kuruluna adaylığımın düşürülmesi için müracaat etmiştir, oybirliğiyle reddedilmiştir. Daha sonra İl Seçim Kuruluna müracaat yapılmıştır. Hukuka uygun olmayan kararla adaylığım düşürülmüştür. Elimizdeki örnek bir kararla yarın Yüksek Seçim Kuruluna başvuracağım. Hak ettiğimiz adaylığımızı alacağım." dedi.

        Kemal Doyuran, CHP'den ilçe belediye başkanlığı için aday adayı olmuş, mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün adaylığının açıklanması sonrası bağımsız olarak adaylığını açıklamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa