Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

        Dağ, Kemalpaşa'daki seçim çalışmaları kapsamında seçim koordinasyon merkezine geçti, esnaf ziyaretleri yaparak kapalı pazaryerinde vatandaşlarla sohbet etti.

        Pazarda balıkçı tezgahının başına geçen Dağ, balıkları poşetleyip tarttı. Vatandaşların taleplerini not alan Dağ, çocuklarla da fotoğraf çektirdi.

        Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanlığı'nı da ziyaret eden Dağ ve beraberindekiler, Erzurum Oltulular Derneği'nde vatandaşlarla buluştu.

        Burada bir konuşma yapan Dağ, kreşlerin çok büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Her mahalleye belki yetişmez ama 3-4 mahallede 1 kreşler açacağız. Mahallelere İzmarketler yapacağız. Bu marketler ücretli olmayacak. İzmirim Kart'ı bu marketlerde kullanılabilir hale getireceğiz. O kartlara yüklediğimiz yardımlarla gidip o marketten istediği alışverişi yapacak." diye konuştu.

        İzmir'de kütüphane olmadığını belirten Dağ, "Bizi kültürsüz görürler, bizi sıradan görürler ama en güzel kütüphaneler AK Parti belediyelerinin olduğu yerdeki kütüphanelerdir. Ancak bir kez daha söylüyorum İzmir'de bir tane kütüphane yok." dedi.

        Dağ'a ziyaretlerinde AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar ile partililer eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa