Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, İzmir'de iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

        İzmir Ticaret Odasından (İZTO) yapılan açıklamaya göre, İZTO'da düzenlenen "Özel Öğretim Kurumları" toplantısına katılan Şamlıoğlu, mesleki eğitimin gelişmesi için paydaşların omuz omuza çalışması gerektiğine işaret etti.

        Mesleki eğitim ile ilgili doğru bir zeminde doğru kararların alınması için çalıştıklarını ifade eden Şamlıoğlu, şöyle konuştu:

        "Türkiye'de mesleki eğitim meselesini sadece bir okul olarak göremeyiz. Mesleki eğitim her yerde olması gereken bir hayat tarzı. Mesleki eğitimle ilgili bir algı sorunumuz var. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Mesleki eğitimin doğru bir zeminde anlatılması gerekiyor. Gençlerimizin bir girişimci, bir teknisyen olarak güçlü bir şekilde var olmasını sağlamak bizim en önemli görevlerimizden biri."

        İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz da mesleki ve teknik eğitim veren okullarda yetişenlerin, iş hayatına sağlayacağı katkının öneminin arttığını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa