Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Eğitim Şehitleri Parkı'ndaki palmiye ağacının yakılmaya çalışılmasına tepki gösterdi.

        Belediye Başkanı Eriş, basın mensuplarına makamında yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra Zafer Mahallesi'nde bulunan parktaki palmiye ağacının kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce ateşe verildiğini ve ağacın büyük çaplı zarar gördüğünü belirtti.

        Olayın vicdanları sızlattığını aktaran Eriş, "Bizler imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek şehrimizi daha da güzelleştirmeye çalışırken böyle vandallıklar derinden üzmekte ve endişe vermektedir. Özellikle Öğretmenler Günü'nü karşılamaya hazırladığımız bu haftaya böyle kötü görüntülerle başlamak ayrıca üzücüdür. Yapan kişi ya da kişileri Ödemiş halkı adına kınıyoruz." dedi.

        Eriş, ağacı yaşatmak için çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa