Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı kınandı.

        İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı birinci olağan toplantısı Fuar Kültürpark Alanı'ndaki meclis salonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında yapıldı.

        Soyer, yaptığı konuşmada dün İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının herkesi derinden yaraladığını söyledi.

        Acının çok büyük olduğunu belirten Soyer, "İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri yek vücut PKK, PYD/YPG, FETÖ terör örgütlerine, ismini bilmediklerimize hepsine lanet ediyoruz. Vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz." dedi.

        Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da 40 yıllık süreç boyunca terör ve terör örgütleriyle mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Biz biliyoruz ki devletimizin gücü, milletimizin feraseti artık bu noktada hiç kimsenin ama hiç kimsenin ülkemize terör ve terör örgütleri eliyle ayar verebilme yetenekleri kalmadı. Tüm terör örgütlerini ve terörizmi kınıyoruz." ifadesini kullandı.

        CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın, terörün çıkmaz bir yol olduğunu kaydetti.

        MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, bu saldırının büyük Türk milletinin birliğine ve beraberliğine kastetmek amaçlı yapıldığını söyledi.

        İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç ise terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa