Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİsezonda 2 yıl sonra tekrar Süper Lig’de boy gösterecek Göztepe, iç ve dış transferde harekete geçmeye başladı. Teknik Direktör Stanimir Stoilov ile yola devam eden ve iskelet kadroyu korumak isteyen sarı-kırmızılıların yerli transferinde Beşiktaş forması giyen Onur Bulut’la ilgilendiği öğrenildi. Sağ bekte görev yapan Onur’un sezon bitiminde Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilirken, Göztepe’nin 30 yaşındaki futbolcuyla temasa geçtiği kaydedildi. Geçen sezonun devre arasında Kayserispor’dan siyah-beyazlılara gelen Onur istikrarlı bir performans ortaya koydu.

        ONUACHU ZOR

        Bu sezon Beşiktaş’ta 27 lig, 12 Avrupa Konferans Ligi ve 2 de Türkiye Kupası maçına çıkan deneyimli futbolcu toplamda 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Yabancı oyuncu transferinde ise Trabzonspor’da kiralık olarak oynayan Southampton’ın bonservisli futbolcusu Paul Onuachu’yu liste başına alan sarı-kırmızılıların bu planı zora girdi. Göztepe ile birlikte Southmapton’ı da yöneten Sport Republic şirketinin Onuachu için 15 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ve oyuncuyu yurt dışına satacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa