Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan Altınordu, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada lider Esenler Erokspor'u 2-1 yenerek kümede kalma yolunda dev bir adım attı.

        Bu galibiyetle 34 puana yükselen kırmızı-lacivertliler oldukça rahatladı. Altınordu, iç sahada oynadığı son 5 maçı da kazanmayı bildi. Evindeki son yenilgisini Beyoğlu Yeni Çarşı takımına karşı 2-0'lık skorla alan İzmir temsilcisi, Bursaspor, Adıyaman FK, Kırşehir FK, Zonguldak Kömürspor ve Esenler Erokspor maçlarını kazanmasını bildi. Altınordu, deplasmanlarda ise sadece 1 kez kazanabildi. Teknik direktör Atilla Küçüktaka, Erokspor karşısında oynanan futbol ve gelen 3 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini, hedeflerinin galibiyet serisi yakalamak olduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa