Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'nde Play-Off hedefine ulaşamayan Karşıyaka'da 19 yıl sonra voleybol şube başkanlığı görevine geri dönen Onur Güner, antrenörlük görevine Onur Çarıkçı'yı getirdi. En son takımın Sultanlar Ligi'nde yer aldığı 2004-2005 yıllarında şube başkanlığı yapan Güner, kulübün voleyboldaki yeni vizyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karşıyaka Spor Kulübü'nde voleybol şube başkanı olmaktan büyük bir gurur, heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade eden Onur Güner, “Öncelikle, eski yönetim kurulumuza ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Yeni dönemde ise, yenilikçi bir yaklaşım ve taze bir enerjiyle hareket etmek için hazırız” dedi.

        Onur Güner açıklamasında, “Yeni hedeflerimize ulaşmada bize liderlik edecek olan hocamızı da duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Kendisine olan güvenimiz tamdır, takımımızı en iyi yerlere getireceğine ve hedeflerimize ulaştıracağına inanıyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü'nün her zaman taraftarının desteğine ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, camiamızın beklentilerini karşılamak ve onları gururlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Yeniden ifade etmek gerekirse, bu yeni dönemde her birimizin ortak hedefi, Karşıyaka'yı daha ileriye taşımak ve başarılarla dolu bir gelecek inşa etmektir. Hep birlikte, bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacağız. Bize inanın, çünkü biz Karşıyaka'yız” ifadelerini kullandı.

        YENİ ANTRENÖR ONUR ÇARIKÇI

        Karşıyaka, voleybol takımının Sultanlar Ligi'nde yer aldığı dönemde yardımcı antrenörlük ve altyapı sorumluluğu yapan, milli takımlarda yıllarca çalışan Onur Çarıkçı'yı başantrenörlük görevine getirdi. Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Onur Güner, Çarıkçı'nın imzasıyla ilgili, “Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Onur Çarıkçı ile başantrenörlük görevi için sözleşme imzaladık. Çarıkçı'ya hoş geldin diyoruz ve takımımız ile birlikte başarılı sezonlar diliyoruz” açıklamasını yaptı.

        Onur Çarıkçı, A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki yardımcı antrenörlüğü döneminde Grand Prix üçüncülüğü, Avrupa Oyunları şampiyonluğu ve Avrupa Ligi birinciliği, U23 Milli Takımı ile dünya ikinciliği yaşamıştı.

        HPV'YE KARŞI AŞI KAMPANYASI

        Karşıyaka Voleybol Şubesi, toplum sağlığını koruma ve sporcuların sağlığını destekleme amacıyla önemli bir adım attı. Yeşil-kırmızılılar, insanlarda oldukça yaygın olarak bulunan ve bazı kişilerde genital siğil ve kansere sebep olabilen insan papilloma virüsüne (HPV) karşı farkındalık oluşturmak için aşı kampanyası başlattı. Karşıyaka'nın açıklamasında, “Son dönemlerde HPV virüsü, özellikle genç yaş grubundaki insanları tehdit eden önemli bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Bu sebeple, Karşıyaka Spor Kulübü olarak, HPV virüsüne karşı genç sporcularımızı korumak adına bir sosyal sorumluluk projesi başlatma kararı aldık. Bu proje kapsamında, yaş grubuna uygun olan tüm sporcularımızı HPV aşısı yaptırmaları konusunda teşvik etmek istiyoruz" denildi.

        "HPV aşısı, gençlerde rahim ağzı kanseri ve diğer sağlık sorunlarına karşı etkili bir koruma sağlamaktadır" diyen kulüp, "Bu nedenle, sporcularımızın sağlığına verdiğimiz önemi bir adım ileriye taşıyarak, onların HPV virüsünden korunmalarını sağlamak istiyoruz. Bu projeyle ilgili olarak, kulübümüzün sağlık uzmanlarıyla iş birliği içinde hareket edecek ve sporcularımızın aşılanması için gerekli tüm adımları atacağız. Ayrıca, sporcularımıza ve ailelerine HPV virüsü ve aşısı hakkında bilgilendirme çalışmaları düzenleyerek, farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Sizlerden de bu önemli projeye destek bekliyoruz. Sağlığımıza verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulayarak, genç sporcularımızın sağlık ve mutluluğunu korumak için birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağız. Sağlıklı bir gelecek için birlikte hareket edelim" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa