Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde sahasında Beşiktaş'ı 94-85 yenen Pınar Karşıyaka evinde 5'te 5 yaptı. Bu sezon Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Bursaspor, Çağdaş Bodrum ve son olarak Beşiktaş'ı yenmeyi başaran yeşil-kırmızılılar taraftarına büyük mutluluk yaşattı. Başantrenör Ufuk Sarıca yaptığı açıklamada hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

        Maçın başında iki takımın çekişmeli bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Sarıca, "Mücadelede kritik bir zamanda geriye düştük. Orası belki de geri döndüremeyeceğimiz bir an olabilirdi. Bizim tecrübeli oyuncularımız var ve gerçekten o bölümü iyi oynadık. İlk yarıda ise iyi oynadığımız bölümlerde bencillik yaptık, topu paylaşmadık. Yoksa ilk yarıda istediğimiz skora ulaşabilirdik. İkinci yarıda hücumda akıcıydık. Ligin en az sayı yiyen takımına 94 sayı attık. Sonuç olarak kazanmak önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Strasbourg ile oynayacağız. Bu maça odaklanmalıyız" dedi.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Onur ATIŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa