Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Urla Belediyespor'unfutbol takımı altyapıya verdiği önemin meyvesini almaya başladı. Urla Belediyespor'da futbola başlayan futbolcular farklı lig kulüplerinin altyapılarına transfer oldu. Urla, 2 gencini Süper Lig, 2'sini ise 1'inci Lig ekiplerinin altyapılarına uğurladı. Urla Belediyespor futbol altyapı sorumluları Mehmet Yağız, Serkan Bidav, Caner Yavaş ve İrfan Kutlu'nun çalıştırdığı takımlarda  oynayan 13 yaşındaki Doğukan Erciyas, Fenerbahçe altyapısına, eski FIFA kokartlı hakem Bülent Demirlek'in oğlu 15 yaşındaki Demir Demirlek ise Sivasspor altyapısına transfer oldu. 15 yaşındaki Atacan Yazaltın Manisa FK'ya, Bucaspor'da oynayan esik Galatasaraylı Yasin Öztekin'in 11 yaşındaki oğlu Miraç Kaan Öztekin de babasının eski kulüplerinden Göztepe'ye gitti.

        Urla Belediyespor'un çalıştırıcıları Mehmet Yağız, Serkan Bidav, Caner Yavaş ve İrfan Kutlu, yetiştirdikleri oyuncukarın güzel yerlere gitmesinden oldukça mutlu olduklarını, fabrikada daha yeni cevherleri yetiştirmeye devam edeceklerini  söyledi.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir / Urla - Bahri KARATAŞ / URLA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa