Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler İstanbul Haberleri

BAKIRKÖY'DEN MARDİNLİ GENÇLERE BİNLERCE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KİTABI

İSTANBUL (İHA) - Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin talebi üzerine Bakırköy Belediyesi binlerce üniversite hazırlık kitabı ve soru bankasını Mardin'e gönderdi.

Bakırköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Mardinli gençlerin talepleri üzerine binlerce üniversite hazırlık kitabı ve soru bankası gönderdi.

Öğrencilerin kendilerinden kitap talebinde bulunduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Üniversite sınavına hazırlanan Mardinli gençlerimizin bizden üniversite hazırlık kitabı ve soru bankası talebi oldu. Biz de tabi ki bu isteğe kayıtsız kalamazdık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müz hayırseverlerimizle irtibata geçti ve binlerce üniversite hazırlık anlatım kitabı ve soru bankasını YGS-LYS'ye hazırlanan gençlerimize gönderdik. İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından verilen 2015 Nobel Kimya Ödülünü alan Mardinli Prof. Dr. Aziz Sancar'ın kendilerine örnek olmasını diliyorum. İnşallah üniversite sınavlarında başarılı olurlar ve meslek edindikten sonra da kendilerinden sonra gelecek çocuklara ve gençlere faydaları dokunur" dedi.

(HÇ-HA-Y)

23.12.2015 09:33:09 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri