Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Önde gelen fotoğraf ve video paylaşımı sosyal medya uygulaması Instagram'dan yeni bir özellik açıklaması geldi. Bundan böyle kullanıcılar uygulama profillerine şarkı ekleyebilecekler.

Geçmişte benzer uygulamalar MSN Messenger ve Myspace gibi uygulamalarda karşımıza çıkıyordu. MSN'de dinlediğimiz müziği arkadaşlarımıza profilimizde paylaşarak gösterebiliyorken, Myspace profiline de kullanıcılar müzik ekleyebiliyordu.

INSTAGRAMDA NASIL MÜZİK EKLENİYOR?
  • Profil Düzenleme Sayfasına Gidin: Instagram uygulamasında profilinizi düzenlemek için profil sayfanızın sağ üst köşesindeki üç çizgi simgesine dokunun ve “Profil düzenle” seçeneğini seçin.
  • Şarkı Seçin: Profil düzenleme sayfasında, “Şarkı ekle” seçeneğine tıklayın. Instagram’ın lisanslı müzik kütüphanesinden beğendiğiniz bir şarkıyı seçin.
  • Profilinizde Görünsün: Seçtiğiniz şarkı, profilinizin biyografi bölümünde görünecek. Diğer kullanıcılar da bu şarkıyı oynatabilecek.

Kullanıcılar “profili düzenle” sayfasına giderek bir şarkı ekleyebilecek ve burada Instagram'ın Reels veya gönderiler gibi araçları için de kullanılabilen lisanslı müzik kütüphanesine erişebilecekler. Akabinde buradan, eklemek istedikleri şarkının 30 saniyelik bir bölümünü seçebilecekler.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ