Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Kalpazan' için tepetaklak durdu

        SHOW TV’de ekranlara gelecek, yapımcılığını Saner Ayar’ın, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği pazartesi akşamı yayına girecek 'Kalpazan'ın başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter için vincin ucunda havada tepetaklak durdu.

        İstanbul’da hurdalıkta çekilen sahne için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Otomobilin içine özel bir ekip tarafından demir konstrüksiyon kafes düzeneği yaptırıldı. Yine yoğun önlemler kapsamında özel güvenlik kemerleriyle Ertuğrul, doğrudan bu demir kafese bağlandı. Sonrasında vinçle bu demir kafese bağlı olan oyuncu otomobil ile yukarı çekildi.

        REKLAM

        Mümkün olduğunca hızlı şekilde tamamlanan çekimler için ambulans ve sağlık ekipleri sette hazır bulundu. Otomobilde tepetaklak olan Çağlar Ertuğrul, ilk kez deneyimlediği bu sahneyi ekranda görmek için izleyiciler kadar sabırsızlandığını şu sözlerle belirtti; “Çok profesyonel bir ekiple olağanüstü önlemlerle çekildi. Okurken de çok eğlendiğim bir sahne idi. Çekerken de çok eğlendik. Umarım ekran başında izleyenlere de bu duyguyu geçirebiliriz."

        Güçlü isimleri, etkileyici hikâyesi ile 'Kalpazan', pazartesi saat 20.00’de SHOW TV’de başlıyor.

        Timuçin Esen, ezber bozacak
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa