Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya İngiliz Kraliyet Ailesi'nde aldatma iddiası: Prens William eşi Kate Middleton'ı aldattı mı? - Dünyadan Haberler
        • 1

          Instagram'da 1,5 milyon takipçisi bulunan 'deuxmoi' adlı hesapta ünlüler dünyasına ait anonim pek çok iddia ortaya atılıyor. Bu iddiaların bir kısmının doğru çıkması da siteyi son dönemlerin en popüler hesaplarından biri haline getiriyor.

        • 2

          Deuxmoi kendisine gelen bilgileri ekran görüntülerini alarak, 24 saat sonra kaybolan Instagram hikâyelerinde paylaşıyor. O iddialardan biri de geçtiğimiz gün paylaşıldı. Konu ise İngiliz Kraliyet Ailesi'ydi.

        • 3

          DeuxMoi'ye ismini açıklamayan kaynak mesajında "Açıklayacağım İngiliz kraliyeti üyesinin evlilik dışı ilişkisi, Londra'da ve İngiliz aristokratları arasında açık bir sır ve her parti ile gazete masasının gündeminde yer alıyor. Yakın tarihli bir medya partisinde, daha çok bu ilişkinin cinsel boyutta olduğu söylendi. İddialara göre bu kişinin eşi de işler duygusal boyuta geçmediği sürece bu cinsel ihtiyaç ve ilişkiye ses çıkarmıyor ancak kesin olarak bilinmiyor" ifadelerini kullandı. İddialarda kraliyet üyesinin pek çok cinsel fantezilerde de bulunduğu öne sürüldü.

        • 4

          Bu iddialar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bahsedilen kişinin Prens William olduğuna dair bir kanıt olmasa da, Twitter'da pek çok kişi bu ismin Prens William olduğunu düşündü.

        • 5

          Öyle ki Prens Wiliam Twitter'da kısa süreliğine #PrinceWilliamAffair (#PrensWilliamİlişkisi) etiketiyle gündem oldu. Ancak bu iddialardaki kişinin o olduğuna dair sayfada yeni bir açıklama gelmedi.

        • 6

          Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Prenses Diana'yı da aldattığına atıfta bulunarak bahsedilen kişinin Prens Charles, aldatılan kişinin ise eşi Cornwall Düşesi Camilla olabileceğini öne sürdü.

        • 7

          Kraliyet taraftarı bazı hesaplar ise bu iddiaların saraydan ayrılan ve ABD'ye taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın ekibi tarafından dikkat dağıtma amaçlı ortaya atılan bir dedikodu olduğunu iddia etti.

        • 8

          Ancak söz konusu iddialara ilişkin herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

        • 9

          Prens William ve Kate Middleton 29 Nisan 2011'de Westminster Abbey'de evlenmişti. Töreni televizyon ekranlarından 180 farklı ülkeden yaklaşık 2 milyar kişinin izlediği, Londra sokak ve parklarında ise yaklaşık 600 bin kişinin kraliyet düğününe şahit olduğu tahmin ediliyor.

        • 10

          Çiftin Prens George (9), Prenses Charlotte (7) ve Prens Louis (4) adında 3 çocukları bulunuyor.

        • 11
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa