Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Hedefi önce galada vurdu

        Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrollerini Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can ve Ayten Uncuoğlu ile paylaştığı 'Hedefim Sensin'nin galası gerçekleştirildi.

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Kıvanç Baruönü'nün yönettiği BKM yapımı 'Hedefim Sensin'in galasına katılan ünlülerin ortak görüşünün 'Bir sahneye gülerken bir sonraki sahnede olanları kaçırdık' olması filmin hedefini önce galada vurduğunu gözler önüne serdi.

        Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade, Ayten Kaçar, Cenk Demirer, Sedef İybar, Göksel, Kubat, Nilgün Belgün, Taşkın Sabah, Nevra Serezli, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin, Buket Aydın, Oya Başar, Gökçe, Pelin Körmükçü, 'Çok Güzel Hareketler 2 Ekibi', Ercan Saatçi, Salih Kalyon, Hüseyin Avni Danyal, Merve Sevi, Taşkın Sabah, Alpay Erdem'in katıldığı Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'ndaki gala sonrası uzun süre tebrikleri kabul eden 'Hedefim Sensin' ekibi filmin beğenilmesinin yeni projeler için kendilerine şevk verdiğini söyledi.

        REKLAM

        Çok konuştuğu için mafyayla başı belaya giren çiğ köfteci 'Zekeriya Taştan'ın Gökçeada'ya kaçmasıyla kendisinin ve ada sakinlerinden 'Hafize', 'Leyla' ve 'Yarım Hasan' ve 'Adnan'ın hayatlarının değişmesini romantik ögelerle bezeli komedi diliyle beyazperdeye yansıtacak olan 'Hedefim Sensin', gösterime 30 Kasım'da girecek.

        ATA DEMİRER: ZEKERİYA TAŞTAN ENİŞTEM OLSUN İSTERDİM

        Her seferinde düğünümüz varmış gibi hissediyorum. Çok zor bir işti. 8 hafta sürdü çekimlerimiz. Güney Doğulu bir karakter 'Zekeriya Taştan'ı canlandırıyorum bu sefer. Bu karakterin bizi götürmesi gereken yer eğlence ve Zekeriya Taştan götürebilecek vasıflara sahip. Ben bu karakter eniştem olsun isterdim, çok tatlı bir enişte olurdu.

        DEMET AKBAĞ: HERKESİN İÇİ ISINSIN, FİLME GELİP GÜLSÜN

        Kadromuzu daha da genişleterek çok eğlenceli, çok sempatik ve çok güzel bir coğrafyada film çektik. Malumunuz Kuzey Ege'deydik. Bu sefer Gökçeada'yı keşfettik Herkesin içi ısınsın, filme gelip gülsünler.

        KIVANÇ BARUÖNÜ: ÇOK USTA İNSANLARLA ÇALIŞTIM

        Kadroya baktığınız zaman setin en keyiflisi bendim. Heyecanla cuma gününü bekliyoruz. Çünkü film asıl sahibiyle vizyona girince buluşacak. Çok usta insanlarla çalıştım ve keyfini sürdüm.

        GONCA VUSLATERİ: BU FİLM BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

        Başta Ata Demirer ve Demet Akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Harika bir iki ay geçirdim. 2 Eylül'de doğum günümde başladım sete, bana da şahane bir doğum günü hediyesi oldu.

        REKLAM

        Oya Başar

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa