Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Hüseyin Göçek Zenit - Slavia Prag maçını yöneticek - Futbol Haberleri

        Rusya'nın Zenit şehrindeki Saint Petersburg Stadyumu'nda TSİ 18.55'te başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Serkan Ok'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Mete Kalkavan ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde yer alacak.

        TÜRK GÖZLEMCİLER SABRİ ÇELİK VE DİLAN DENİZ GÖKÇEK İŞÇAN'A GÖREV

        Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacakken, İşcan ise Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10'uncu Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

        REKLAM

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:"UEFA Gözlemcisi Sabri Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında 2 Ekim 2018 Salı günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

        Yunanistan'ın Atina şehrindeki Georgios Kamaras Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 17.00'de başlayacak.UEFA Gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek İşcan, 3-9 Ekim 2018 tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10. Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

        10. Grup'ta Hollanda, Polonya, Belarus ve Arnavutluk takımları mücadele edecek."

        ALİ PALABIYIK GENÇLİK LİGİ'NDE DÜDÜK ÇALACAK

        FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, Rusya'nın CSKA Moskova ile İspanya'nın Real Madrid takımları arasında yarın oynanacak UEFA Gençlik Ligi G Grubu müsabakasını yönetecek.

        Rusya'nın Moskova şehrindeki Oktyabr Stadyumu'nda TSİ 14.00'te başlayacak müsabakada, Palabıyık'ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Bersan Duran yapacak.

        Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rusya Futbol Federasyonundan Anastasia Pustovoitova olacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa