Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hidayet Türkoğlu'ndan Obradovic Ergin Ataman gerginliği yorumu - Futbol Haberleri

        PTT Erkekler Türkiye Kupası'nın basın toplantısından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkoğlu, toplantıda Obradovic ve Ataman arasında yaşanan gerginlikle ilgili soruyu cevapladı.

        Spor içerisinde bu tip olayların her zaman yaşandığını dile getiren Türkoğlu, "Bunlar sporun heyecanını biraz daha artıran durumlardır. İkisi de olgun insan. İkisi de benden büyük. İnsanlara nasıl davranacaklarını söyleyecek değiliz. Zeljko Obradovic, Türk basketboluna bana göre çok şey katmıştır. Geçen seneki başarısı ortada. Kupada yarın güzel bir basketbol izleyeceğiz. Bunlar sporun içinde var. Biz bu konuya federasyon olarak mümkün olduğunca dahil olmamaya çalışıyoruz ve herkesi kendi olgunluğuna bırakıyoruz." yorumunda bulundu.

        REKLAM

        Türkoğlu, Türkiye Kupası'nın heyecanına da dikkati çekerek, "Eleme sistemi heyecanı artırıyor. Tek maç üzerinden oynanıyor. PTT'ye de teşekkür etmek istiyorum. Burada bulunmayı hak eden 8 takım var. Onlara da teşekkür ediyorum. Türk basketbolu hak ettiği yerde olacaktır. Bu güzel turnuvayı gerek televizyon başındakiler gerekse salona gelecek binlerce taraftar keyifle izleyecek. Çok kaliteli takımlar var. Seyircisi bol olan, keyifli bir 4 gün izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa