Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika: Güneş geri geldi! Hafta sonu hava nasıl olacak? - Ankara, İstanbul hava durumu cumartesi pazar
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Geçtiğimiz haftanın ilk günlerinde düşen sağanağın ardından özellikle yurdun batısında bir hafta sıcaklıkların tekrar yükseleceği belirtildi.

        .png
        .png

        BAHAR GİBİ BİR CUMARTESİ

        Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre cumartesi günü yurtta yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Sıcaklık cumartesi günü Başkent'te ve İstanbul'da 25, İzmir ve Bursa'da 29, Antalya'da 27, Kocaeli'nde 30, Sivas'ta 21, Konya'da 23, Erzurum'da 15, Hatay'da 29 ve Diyarbakır'da 26 dereceye çıkıyor.

        .png
        .png
        REKLAM

        BATIDA SICAKLIK 25-30 DERECE ARASINDA

        Pazar günü de yağış beklenmiyor ve sıcaklıklar aynı seviyelerde seyrediyor. Başkent'te 26, İstanbul'da 24, İzmir, Kocaeli ve Bursa'da 29, Antalya'da 28, Sivas ve Konya'da 23, Erzurum'da 19, Hatay'da 31 ve Diyarbakır'da 27 derece sıcaklık bekleniyor.

        .png
        .png

        PAZARTESİ İÇ VE DOĞU ANADOLU'DA YAĞIŞ VAR

        Haftanın ilk iş günü ise İç Anadolu'nun doğusunda ve Doğu Anadolu'da yağış var. Sivas, Tokat, Tunceli, Erzurum, Erzincan ve Ardahan'da sağanak bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa