Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Atakaş Hatayspor Hatayspor: 2 - Galatasaray: 1 | MAÇ SONUCU - Atakaş Hatayspor Haberleri

        Süper Lig'in 12. haftasına lider giren Galatasaray, konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu ve bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

        Galatasaray oyunu rakip yarı sahaya yığarak başlasa da gol perdesini Hatayspor açtı: 14. dakikada Galatasaray ceza sahasına gönderilen uzun pasta Davinson Sanchez topu güvenli bölgeye aktaramadı. Lamkel'in ceza sahası içi sol çaprazından arka direğe ortasında Rivas topun gelişine dokunarak topu ağlara yolladı.

        Golden sonra biraz hareketlenen Galatasaray 28'de Erce Kardeşler'in hatasını affetmedi: Ziyech'in ceza sahasına gönderdiği topta kendi takım arkadaşıyla çarpışan Erce Kardeşler topa sahip olamadı. Topu önünde bulan Zaha sert vuruşla skora dengeyi getirdi.

        REKLAM
        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

        1-1'den sonra canlanan sarı-kırmızılılarda orta alanda Kerem'in attığı pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Icardi topa istediği gibi vuramadı. Hatayspor savunması topu uzaklaştırdı. Bu pozisyondan yaklaşık 10 dakika sonra Hakim Ziyech'in sağ kanattan ortası üst direğe çarpıp dışarı gitti.

        İlk yarının sonlarında Sergio Oliveira ile güzel bir ikiye bir yapan Ziyech kaleyi düşündü ancak savunma ayak koydu. Atağın devamında Icardi'nin topuk pasıyla kaleyi deneyen Kerem Aktürkoğlu'nun şutu kalecide kaldı. İlk 45 dakika 1-1'lik eşitlikle noktalandı.

        Galatasaray ikinci yarıya istediği başlangıcı yapamadı. 56. dakikada Hatayspor, geri dönmekte zorlanan rakibi karşısında skor üstünlüğünü bir kez daha aldı: Galatasaray'ın kaptırdığı topta hızlı çıkan Hatayspor'da Dadashov'un savunma arkasına pasında Fisayo Dele-Bashiru sağ kanattan ilerledi. Dele Bashiru'nun sol kanatta topla buluşturduğu Lamkel Ze, Muslera'nın yanından topu ağlara bıraktı.

        Özellikle son 20 dakikada çok sayıda hücumcuyla oyunu rakip yarı sahaya yığan Galatasaray pozisyon bulmakta zorlandı ve skoru değiştirmeyi de başaramayınca müsabakadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezonki ilk yenilgisini alan sarı-kırmızılılar haftayı 31 puanla noktaladı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa