Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor, Elazığspor'da forma giyen Brezilya asıllı Bulgar oyuncu Wellington Brito da Silva'yı (Tom) transfer etti.

        Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Hatay ekibi, 32 yaşındaki Tom ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

        Hatayspor sportif direktörü Gökhan Zan da, geçen sezon başarılı bir performans sergileyerek 28 maçta 8 gol atan Tom’un Hatayspor’a büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

        Futbolcuyu uzun zamandır takip ettiklerini aktaran Zan, "Orta sahanın farklı bölgelerinde etkili olabiliyor. Bu sene ki hedeflerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa