Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Hatay Haberleri

HATAY (AA) - İHH İnsani Yardım Derneği Antakya temsilciliği aracılığıyla Suudi Arabistan'daki bir yardım kuruluşu tarafından gönderilen iftarlık kumanya, mutfak malzemesi ve hijyen setleri Hatay'daki 300 Suriyeli aileye dağıtıldı.

İHH İnsani Yardım Derneği Antakya Temsilcisi İsmail Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkelerindeki savaş dolayısıyla Hatay'a gelen Suriyelilere ramazan dolayısıyla yapılan yardımları ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İl genelinde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi 300 Suriyeli aileye Suudi Arabistan'daki yardım kuruluşu tarafından gönderilen iftarlık kumanyaları, mutfak malzemesi ve hijyen setlerini dağıttıklarını belirten Okay, "Ramazan ayı boyunca yardımlar devam edecek. İHH İnsani Yardım Vakfı sadece Suriyelilere değil din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm insanlara insani yardım yapmak amacıyla kurulan bir vakıftır. Antakya da ise derneğimiz vakfımızın hizmetlerini devam ettiriyor." dedi.

Okay, yardım faaliyetlerinin ihtiyaç dahilinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri