Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hanife Gürdal: Dışarıda görüştüğü başka biri varmış - Magazin haberleri
        • 1

          Son olarak İzmir'de bir benzin istasyonunda pompacı olarak işe başladığı haberiyle gündeme gelen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal katıldığı 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu. İşte Gürdal'ın açıklamalarından satırbaşları:

        • 2

          2015 yılında televizyon programında gördüğüm adama aşık oldum. Yani öyle zannettim. Evi terk ettim, cebimde 20 lirayla İstanbul’a geldim. Bir süre konuştuk, sonra olmadı. Üzerinden zaman geçtikten sonra aslında hayallerimdeki kişinin o olmadığını anladım.

        • 3

          Evlat yetiştirmek kuş tutmak gibi… sıksan ölecek, bıraksan uçacak. Allah razı olsun annem babam beni çok güzel yetiştirdiler.

        • 4

          "DIŞARIDA GÖRÜŞTÜĞÜ BAŞKA BİRİ VARMIŞ"

          O kişiyle aramda bir şey olmadı. Üstünden 1,5 sene geçti. Bana güzel davranmıyordu ki… Köyüme gittik beraber. Meğerse ben televizyonda kullanılan bir figürmüşüm. Onun dışarıda görüştüğü başka biri varmış. Ekip de bunu biliyormuş… Yaşım küçüktü. Evlilik programında her şey yalan değildi ama gerçek de değildi.

        • 5

          İnsanların bana gösterdiği ilgi başlarda güzel geldi ama istediğim şeyin bu olmadığını fark ettim. 2-3 kanalda evlilik programı varken arada birkaç kişinin harcanması gerekiyormuş. Ben seçildim bunun için. Bana ihtiyaçları varmış öyle diyelim…

        • 6

          Ben oradan cebinde 5 kuruş olmadan çekip gidenleri gördüm. Ben evlilik programlarında ev ve araba için evleneni biliyorum. Çok yakın bir arkadaşım araba karşılığında evlendi. Ben bunları çok sonra fark ettim. Başlarda fark etseydim, önlemimi alırdım.

        • 7

          "AYLIK 2-3 BİN TL ALIYORDUM"

          Bana ev tuttular. Harçlığım verildi, masraflarım karşılandı. Herkesin yukarı çıkıp aldığı bir para vardı. Ben 2-3 bin TL alıyordum ama bence bunun fazlasını hak ediyordum. Pişman değilim. Orada çok kötü şeyler de yaşadım. Üçlü çatışmalar başladığında çok zor günler yaşadım. Ben o stüdyoya dolu geliyordum.Orada ağlıyordum.

        • 8

          Birgün başka bir program beni aradı ve bana ‘o programı bırakırsan sana 20 bin TL veririm’ dedi. Ekibi aradım, ‘Benim acil İzmir’e gitmem lazım’ dedim. Kendimi kurtarsam kârdır çünkü… Sonra o programdaki kişi bana ‘eğer bizim programı bırakırsan onların hakkında söylediğin şeyleri açıklarım’ dedi. Korktum. Beni korkuttular. Sonra mecburen programa devam ettim.

        • 9

          Programda evlenmeyi cazip hale getirmeye çalışıyorlardı. Boşanıp gelenler oluyordu, ‘Sen bizim işimizi gördün, tamam’ deyip yaka silkiyorlardı. Bugün bunları konuşuyorsam bence bunu hak ettiler.

        • 10

          Bayhan bana çok samimi davrandı. Eğer sahteyse iyi bir oyuncu demek ki… Bence Bayhan iyi bir insan.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa