Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Doğandemir ile Onur Tuna ayrıldı mı?
        • 1

          Kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna ile yeni bir aşka yelken açan Hande Doğandemir'in, mutluluğunun kısa sürdüğü iddia edildi.

        • 2

          "YAKINDA DÖNERİM"

          tv100'ün haberine göre;Tuna, geçen hafta sağlık sorunları yaşamış ve koronavirüs şüphesiyle hastaneye gitmişti. Sosyal medyadan yaptığı açıklamalada "Arkadaşlar korona değilim. Sabah yüksek ateşle uyandım. Ancak yapılan bütün testlerim negatif çıkmıştır." demişti.

          Günlerdir testi negatif olan oyuncu bugün pozitif çıktı. Karantinaya giren Onur Tuna, takipçilerine "Yakında dönerim, herkese teşekkür ederim." sözleriyle seslendi.

        • 3

          'AŞK BİTTİ' İDDİASI

          Tuna'yla ilgili bir diğer gelişme ise özel hayatı oldu. Onur Tuna'nın kısa bir süre önce aşk yaşadığı Hande Doğandemir'den ayrıldığı ileri sürüldü.

          İkilinin, birlikteliğini sessiz sedasız bir şekilde bitirdiği iddia edildi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Tuna ve Doğandemir, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeye devam ediyor.

        • 4

          "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

          Geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere yansıyan Hande Doğandemir, gazetecilerin Onur Tuna ile ilgili sorularını, "Hiç ben onları konuşmak istemiyorum. Her şey yolunda, çok sağ olun. Teşekkürler." diyerek geçiştirmişti.

        • 5

          SÜRPRİZ HAMLE

          Daha önce adı kendisi gibi oyuncu olan Yağız Can Konyalı ile anılan ve bu iddiaları reddeden Hande Doğandemir'in, meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu ileri sürülmüştü.

          Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ayna karşısında verdiği pozu yayınlayan Doğandemir'in, telefonunun arkasındaki fotoğrafta Tuna'nın yer aldığı konuşulmuştu.

          Konuyla ilgili şimdiye kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan Hande Doğandemir ve Onur Tuna'dan ardından sürpriz bir hamle gelmişti.

        • 6

          AŞK BELGELENDİ

          Tuna'nın yaptığı paylaşıma Doğandemir, siyah kalp emojisi koymuştu. Ünlü oyuncu da meslektaşının yorumuna kalp emojisi ile karşılık vermişti. İkili, böylelikle aşklarını ilan etmiş olmuştu.

        • 7

          "FOTOĞRAFINI KALDIRMADIM"

          Ardından Kuruçeşme'de görüntülenen ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Onur Tuna ile aşkınız hayırlı olsun. Sosyal medyada da Onur Bey’in fotoğrafının altına kalp emojisi koydunuz. O da size yanıt olarak kalp emojisi attı." sözlerinin üzerine, "Çok teşekkür ederim." demek ile yetinmişti.

          Hande Doğandemir, basın mensuplarının, "Onur Tuna'nın fotoğrafını telefon kılıfınızdan kaldırdınız mı peki?" sorusunu da cevaplamıştı.

          Doğandemir, "Hayır, kaldırmadım. Duruyor..." diyerek, gülümseyip ardından hızla aracına binmişti.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa