Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat Haftanın Kitapları
        • 1

          YÜZYILIN SUÇLUSU BLAZE
          (Stephen King)

          İnkılâp Kitabevi, dünyanın en sevilen gerilim ve korku yazarlarından Stephen King’in kült eserlerini Gilas Coşkun imzalı yeni kapak tasarımlarıyla yeniden okurlarla buluşturuyor! King'in Falcı, Ejderhanın Gözleri, Tom Gordon’a Aşık Olan Kız, Yüzyılın Suçlusu Blaze, Eğlence Parkı, Rüyalar ve Karabasanlar II ve III, Yaratık ve Colorado Kid adlı romanları kitapçılarda...

        • 2

          TİLKİ 8
          (George Saunders)

          Modern toplumların insan-doğa ilişkisi bağlamında gündemden hiç düşürmedikleri çevre sorunları ve hayvan hakları gibi önemli meseleleri hicveden Tilki 8, Delidolu Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. George Saunders kitapta rant uğruna talan edilen doğal alanların ekosistem üzerinde yarattığı tahribata dikkat çekiyor.

        • 3

          BATI RESMİNDE AŞK VE BAZI KÜÇÜK FELAKETLER
          (Celil Sadık)

          Celil Sadık, Uygarlığın Ayak İzleri serisinin üçüncü kitabında sadece müthiş tablolara konu edilen aşkı irdelemiyor, aynı zamanda okurları aşktan ayrı düşünülemeyecek olan kıskançlık, öfke ve özlem gibi duygularla yüzleştiriyor. Epsilon Yayınevi'nden çıkan kitabında Sadık Batı resim sanatında aşk temasını irdelerken madalyonun iki yüzüne de bakma cesareti gösteriyor.

        • 4

          MÜKEMMEL PLAN
          (Elçin Barlas)

          Editör-senarist Elçin Barlas’ın ilk romanı olan 'Mükkemel Plan', günümüz ilişkilerini çok farklı ve sıradışı bir bakış açısı ile değerlendiren ve öngörülemeyen tutkulu bir aşk hikâyesi anlatıyor. 25m2 Kitap'tan çıkan romanın kahramanı Ezgi’nin iç sesi olan Yargıç ile sürekli didişen hali okurları kahkaha dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

        • 5

          KİM FİLİNİ KAYBETTİ
          (Carla Irusta)

          5 yaş ve üstü çocuklar için renkli çizimlerin yer aldığı “Kim Filini Kaybetti”, şehir merkezine gelen yavru bir filin hikayesini konu ediniyor. The Çocuk Yayınları'ndan çıkan ve çocuklara hayvan sevgisini aşılayan kitapta insanlara, insanlığa dair ince mesajlar yer alıyor.


        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa